PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND                     KAP VERDE

Klima, natur & landskab

 

Temperaturen er behagelig hele året rundt, den gennemsnitlige temperatur varierer mellem 24 og 30 grader, med september som den varmeste og januar som den "koldeste" måned.
Solskinsgaranti giver vi ikke (!) - men sandsynligheden er stor, da de gennemsnitlige antal dagtimer med solkin ligger mellem 8 og 10 timer.
Regn er (desværre for befolkningen) en mangelvare og er ulige fordelt fra ø til ø. Skulle du opleve regnvejr, er det til tider en folkefest - der danses i gaderne af glæde over dråberne!
Der kan bades året rundt - vandets gennemsnitstemperaturer varierer fra 21 til 25 grader året igennnem.

Naturen varierer meget fra ø til ø og område til område. De mere frodige og grønne områder findes på Santiago, São Nicolau, Fogo og Santo Antão.
Der findes ingen giftige krybdyr eller slanger på øerne. Fuglelivet er interessant, da der lever flere arter som udelukkende findes på Cabo Verde. Havet er rigt på liv med bl.a. tun, marlin, delfiner, hajer og hvaler. Havskildpadder besøger flere af øerne for at lægge deres æg.

 

 

 Alle øerne er af vulkansk oprindelse, med Sal som en af de ældste. Den dukkede op af havet for over 20 millioner år siden, vind og vejr har gennem tiden "høvlet" øen ned - tilsvarende med Boavista og Maio - så de nu er flade som pandekager. På Fogo findes den dag i dag 2 aktive vulkaner i bunden af det store vulkankrater på øens østlige del.


Landskabet er meget forskelligt fra Boavistas sandklitter og ørken-lignende landskab til de flotte bjergområder på Santo Antão og Santiago. São Vicente er forholdsvis gold, præget at et brunt landskab. Fogo er forholdsvis grøn og her dyrkes bl.a. kaffe.

 

<< Tilbage til "Om Kap Verde".

Bemærk:

- at Svante Rejser ikke modtager betalings- eller kreditkort.

PORTUGAL:

Fly & Drive fra Porto til Lissabon, incl. fly, billeje og ophold:
14 nætter fra 7.630 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

AZORERNE:

São Miguel kombi, incl. fly, billeje og ophold:
10 nætter fra 7.400 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel & Terceira. Incl. fly, ophold og indenrigsbilletter:
12 nætter fra 8.000 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

MADEIRA KOMBI

3 nætter i Funchal + 4 nætter ude på øen, incl. billeje.
Fra 5.730 kr pr. pers.
Læs mere HER.

SAO TOMÉ & PRINCIPÉ

Som eneste rejsebureau i DK udbyder Svante Rejser individuelle rejser til disse to små øer i Guinea Golfen, beliggende på Ækvator vest for Afrika. 2 ugers rejse fra 23.700 kr pr. pers. Kontakt os for rejseforslag.

SVANTE REJSER
Farum
Tlf.: 3315 2525
Tirsdage & onsdage kl. 12-16
Epost: info@svante.dk

1987 - 2017
  30 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND
CABO VERDE - SÃO TOMÉ

BANK MV.:
Andelskassen Oikos
Reg.nr.: 8418 Kontonr.: 892 000 1638
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921