PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND                     KAP VERDE

Boavista


Areal: 625 km2 - lidt større end Bornholm
Antal indbyggere: ca. 38.000
Største by: Sal Rei

 

 
Boavista er en charterdestination ligesom Sal. Der er bygget flere "all-inclusive" hoteller, som ligger for sig selv på vestkystens strande.
Øen er præget af de mange strande, store sandklitter og palmelunde. De lange øde kilomtervis af strande indbyder til lange vandreture. Tjek med hotellet, da der har været tilfælde af overfald på de øde strande. Nogle steder kan man opleve store skibsvrag helt inde ved stranden. Der er gode muligheder for vindsurfing, dybhavsfiskeri, dykning samt at snorkle. Boa Vista er omgivet af livsfarlige rev, hvor mangen et skib gennem tiderne er grundstødt. Da under-grunden indeholder meget jern, går kompasset helt agurk, og dette kombineret med nogle kraftige havstrømme har taget livet af mange skibe.

 

SAL REI
Er en mindre halvsøvnig by med et kæmpe bytorv, som ingen rigtig benytter, da der ikke er nogen skygge. Rundt i byen kan man endnu se de store huse, som blev bygget i øens storhedstid under saltproduktionen. Der er nogle få spisesteder (bortset fra hotellerne) og en del små barer rundt i byen. 

 

 

RUNDT PÅ ØEN
Med aluguers er det ikke nemt, da de kun kører tidligt om morgen ude fra øen til Sal Rei, og retur sidst på eftermiddagen. Man kan på flere hoteller købe hel- og halvdags øture, bl.a. til de mere afsides liggende strande. Fra Sal Rei kan man vandre lange ture langs de øde strande, eller gå på opdagelse i landskabet.

Husk at medbringe masser af vand og solbeskyttelse. Der er ikke meget skygge at finde undervejs. På nordsiden (kan nås til fods fra Sal Rei) ligger vraget af det gamle fragtskib Santa Maria, tilnærmelsesvis oppe på stranden.

 

<< Tilbage til "Om Kap Verde".

 

Bemærk:

- at Svante Rejser ikke modtager betalings- eller kreditkort.

PORTUGAL:

Fly & Drive fra Porto til Lissabon, incl. fly, billeje og ophold:
14 nætter fra 7.630 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

AZORERNE:

São Miguel kombi, incl. fly, billeje og ophold:
10 nætter fra 7.400 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel & Terceira. Incl. fly, ophold og indenrigsbilletter:
12 nætter fra 8.000 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

MADEIRA KOMBI

3 nætter i Funchal + 4 nætter ude på øen, incl. billeje.
Fra 5.730 kr pr. pers.
Læs mere HER.

SAO TOMÉ & PRINCIPÉ

Som eneste rejsebureau i DK udbyder Svante Rejser individuelle rejser til disse to små øer i Guinea Golfen, beliggende på Ækvator vest for Afrika. 2 ugers rejse fra 23.700 kr pr. pers. Kontakt os for rejseforslag.

SVANTE REJSER
Farum
Tlf.: 3315 2525
Tirsdage & onsdage kl. 12-16
Epost: info@svante.dk

1987 - 2017
  30 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND
CABO VERDE - SÃO TOMÉ

BANK MV.:
Andelskassen Oikos
Reg.nr.: 8418 Kontonr.: 892 000 1638
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921