PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND                     KAP VERDE                     SAO TOMÉ                     UGANDA

CABO VERDE:

- er en række unikke og særegne øer ud for Vestafrikas kyst. Temperaturen kommer stort set aldrig under 20 grader og regn er en mangelvare!

SFLnordside.jpg

Naturen er særegen pga. øernes vulkanske oprindelse - på Fogo er der stadig aktive vulkaner. Vejret, naturen, et underfundigt mix af afrikansk og portugisisk kultur samt en imødekommende befolkning gør disse øer til et oplevelsesrigt og ganske specielt rejsemål.
Vi arrangerer udelukkende individuelle rejser med rutefly, sædvanligvis med TAP Portugal via Lissabon.

 

 

Øen Sal er - pga. af charterfly - den mest turistede i øgruppen, men har ikke meget at byde på bortset fra den store dejlige strand ved byen Santa Maria. Boavista er ligledes turistet pga. af charterrejsende.
De resterende 7 beboede øer er meget forskellige lige fra Santo Antão’s flotte bjergområder, São Vicente's brune landskaber med øernes kulturelle centrum i hovedbyen Mindelo til Fogo med den aktive vulkan ”Pico do Fogo”.

FiskepartSal.jpg
Tarrafalstrand2.jpg

Her er gode muligheder for at vandre, snorkle eller dykke og dase på strandene - hele året rundt. Du kan vælge en "startpakke" med fly og et par overnatninger ved ankomst og fortsætte på egen hånd eller benytte et af vores turforslag - bemærk at det netop er forslag, de kan ændres efter dine egne ønsker. Vi er det eneste bureau i Danmark som tilbyder individuelle rejser og vi har et stort kendskab til alle øerne - pånær Brava!

BOOK SELV FLYBILLETTER

- til alverdens destinationer. Klik HER.

AZORERNE

São Miguel kombi: 10 nætter incl. billeje fra 7.100 kr pr. pers. Læs mere HER.

AZORERNE

Rundrejser på egen hånd: 12 dage/11 nætter fra 7.360 kr pr. pers. Læs mere HER

SVANTE REJSER
Akacietorvet 2 A, 1. sal
3520 Farum
Tlf.: 3315 2525
Epost: info@svante.dk

1987 - 2015
28 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND
CABO VERDE - SÃO TOMÉ

BANK MV.:
Andelskassen Oikos
Reg.nr.: 9860 Kontonr.: 892 000 1638
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921