PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND

PORTUGAL:

Selv i vore dage findes der stadig områder i Portugal, som kan betegnes som ”det ukendte” Portugal, idet der ikke kommer mange turister, som f.eks. den nordøstlige del af landet og dele af Alentejo provinsen.
En ting er dog fælles for alle egne af Portugal: den varme og venlighed du bliver modtaget med.

Landet byder på mange spænden- de oplevelser da både bylivet, arkitekturen og befolkningen er præget af mange forskellige kulturer.
Påvirkninger fra de tidligere her- skere – maurerne og romerne – blander sig med alle de indtryk og skikke, som de portugisiske opdagere, med Henrik Søfareren i spidsen, bragte hjem i 14-1500 tallet.

 

Broen3.jpg
SøVilardVeiga.jpg

Portugal er ideelt til individuelle rejser. Billeje er billigt og det er nemt at finde indkvartering på egen hånd undervejs. Start f.eks. med et par nætter i Porto, modtag efterfølgende bilen ved hotellet og drag på opdagelse en uge eller to og slut af i Lissabon med et par nætter.
Foretrækker du at have det hele arrangeret hjemmefra, har vi sammensat forskellige "Fly & Drive" ture - vælg i menuen til venstre. 

Portugal har ca. 800 km kyst, en skøn blanding af flotte klippeformationer og dejlige strande lige fra Atlanterhavets friske bølger til Algarves milde sydkyst.

 

Svante Rejser er eneste bureau i Danmark som siden 1987 har solgt individuelle kvalitetsrejser til Portugal. Vi har været over hele Portugal - så vi ved rent faktisk hvad vi snakker om!

SerradEstrela7.jpg

En rejse til Portugal kan kombineres med Azorerne og Madeira.
Kontakt os for rejseforslag og priser.

Bemærk:

- at Svante Rejser ikke modtager betalings- eller kreditkort.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel & Terceira. Incl. fly, ophold og indenrigs- billetter: 12 nætter fra 8.840 kr pr. pers. v. 2 pers. Læs mere HER.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel, São Jorge, Pico og Faial. Incl. fly, ophold og indenrigsbillet. 16 nætter fra 10.100 kr pr. pers v. 2 pers. Læs mere HER.

 

MADEIRA KOMBI

3 nætter i Funchal + 4 nætter ude på øen, incl. billeje.
Fra 6.100 kr pr. pers.
Læs mere HER.

SVANTE REJSER
Tlf.: 3315 2525
Mandag kl. 10:00 -14:00
Onsdag kl. 13:00 - 17:00
Epost: info@svante.dk

1987 - 2017
  30 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND

BANK MV.:
Andelskassen Faster/Oikos
Reg.nr.: 5958 Kontonr.: 000 200 9342
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921